Menu

Kollektiv lista över hur man förenklar flytten av sitt kontor

0 Comment


Oavsett vilken storlek företaget har, så kan det vara en större uppgift att flytta företaget än att byta hem. Att byta lokal till kontoret, speciellt om den nya lokalen ligger många mil undan, så krävs det massvis av planering på förhand. Och organisering genom hela processen är viktigt. Det är alltid en god ide’ att hyra in en professionell flyttfirma som specialiserar sig på kontorsflytt, speciellt om man har mycket apparater och möbler. Att förbereda flytten med att göra en lista över allt som måste göras, kommer att hjälpa på och göra flytten enklare. Letar du efter tips och råd när det kommer till en kontorsflytt så fortsätt att läsa, vi har massor av bra tips.

Skapa en plan för flytten av företaget

Det första steget är att göra en plan för hur flytten ska genomföras, och att faktiskt förstå hur allt måste genomföras för att flytten ska bli smidig och bra. Att skriva ner alla saker som varje avdelning behöver göra i förväg, kommer att underlätta när flyttfirman från Stockholm dyker upp för att flytta på allt. Genom att ge alla olika uppdrag så minskar frustration och förvirring när flyttdagen väl kommer.

Använd lagringsutrymmen vid behov

Att lagra eller magasinera de saker som är värt lite mer när man flyttar kan vara en god ide’. Speciellt om man inte har planer om att använda de förrän kontoret står klart. Är du osäker på vad du kommer att ha användning för i de nya lokalerna så hyr ett utrymme för en kortare tid tills du vet vad du vill göra med dem. Det sista du vill göra är att göra dig av med sakerna för att senare komma på att man behöver dem lika väl. Det kostar lite att magasinera jämfört med att köpa nytt.

Undersök noga

När man letar efter en flyttfirma Stockholm så är det bra att få flera erbjudanden. Ta också en titt på de referenser som varje firma du är intresserad av har. Att jämföra priser är viktigt, men det är minst lika viktigt att jämföra referenser på den service som finns att få. En firma kan till exempel ha riktigt låga priser på sin flyttservice, men ingår det då en försäkring? Eller har de den licens som en flyttfirma måste ha? Detta är alla saker som är viktiga att tänka på när man ska hyra en flyttfirma att hjälpa till med kontorsflytten.